Enkelt och ekonomiskt

Hyrkoll föddes genom att otillåtna uthyrningar har blivit en stor marknad i Sverige, det hyrs ut lägenheter via airbnb, facebook-grupper, internetforum och många fler kanaler.

Fastighetsägare kämpar med utmaningen att hitta otillåtna andrahandsuthyrningar men det är tidskrävande och resurserna räcker inte till.

Vi på hyrkoll har utvecklat ett system som söker av marknaden på ett effektivt och noggrant sätt, vi sparar både pengar och arbete åt dig som fastighetsägare.

Vi vill kunna erbjuda vår tjänst till små och stora fastighetsägare och har därför valt att endast ta betalt per ärende.

Enkelt förklarat så registrerar ni er hos oss och låter oss sköta jobbet, om vi hittar en otillåten uthyrning i någon utav era fastigheter så får ni en rapport och debiteras 895 :- ex moms per ärende.

Vanliga frågor

FAQ

Vi lämnar inte ut någon information om våra kunder eller vilka fastighetsägare vi arbetar med.

Att anlita oss kostar ingenting, vi tar endast betalt när vi hittat en olovlig uthyrning och skickat en rapport till er.

Kostnaden är 895 :- ex moms per ärende.

Fyll i formuläret under registrering eller kontakta oss på kontakt@hyrkoll.se

 

För tillfället har vi inget officiellt telefonnummer, vi ber er skicka ett mejl till kontakt@hyrkoll.se så återkopplar vi per telefon om ni önskar.

Det gör ni genom att skicka ett mejl till kontakt@hyrkoll,se

Faktura.

Hyrkoll drivs genom ett aktiebolag som skickar en faktura med en betalningsperiod på 15 dagar.